T

Tiistaina 21.03.17 vietetään Good france-tapahtuma, johon ravintola Reginakin osallistuu 15 muun ravintolan kera.

Keittiömestari Markus Aremo on laatinut päivää varten upean ja taatusti maistuvan menun:

Menu

Ostereita, sitruunaa ja lyonilaista salamia

Huitres avec le citron et saucisson lyonnese

Oysters with lemon and saucissson

Parsaa, uppomuna ja piparjuurikastiketta

Les asperges, oeuf pocheé et sauce de raifort

Aspargus, poached egg and horseradish sauce

Ankanrintaa, maa-artisokkapyreetä kirsikkakastiketta

Magre de canard avec pure de artichaut de Jerusalem et sauce de cherise

Duck breast with jerusalem artichoke pure and cherry sauce

Juustolajitelma

Assortement du fromages francaises

Assortment of french cheeses

Ranskalainen omenapaistos ja laventelijäätelöä

Tarte de pomme francaise avec glace de lavand

French apple tart with lavender ice cream

Pöytävaraukset kotisivuiltamme ravintolaregina.fi tai puhelimitse 010 501 4696, ravintolan aukioloaikoina.

Tervetuloa!